Doe Mee DordrechtDenk mee over de plannen voor de stad

Vernieuwing station Dordrecht

Hoe gaat het nieuwe station Dordrecht eruitzien? Daarvoor hebben we een aantal mogelijke oplossingsrichtingen gemaakt. Eerder kon je laten weten wat jij daarvan vindt.

Dagrecreatieterrein Bovenpolder

Hoe blijven Dordrecht en de regio ook in de toekomst goed bereikbaar?

Samen met de regio en het rijk werken we aan een betere bereikbaarheid. We willen dat station Dordrecht ook in de toekomst goed en veilig bereikbaar blijft. Het stationsgebouw passen we hierop aan. We willen zo goed mogelijk gebruik maken van de ruimte en dat ook voetgangers en fietsers zich makkelijke kunnen verplaatsen.  

In februari dachten inwoners, ondernemers en ov-reizigers mee over station Dordrecht in 2030. De ideeën en wensen van deze meedenkavond hebben we meegenomen in oplossingsrichtingen voor de vernieuwing van station Dordrecht.

Meedenken

In juni vroegen we wat jij van deze mogelijke oplossingsrichtingen vindt. Zodat wij die verder kunnen uitwerken. De oplossingsrichtingen zijn voorbeelden en geven een mogelijke richting aan. Je leest er meer over in de blokjes hieronder. Bij de afbeeldingen kon je jouw wensen, ideeën en aandachtspunten aangeven.

    Cookie-instellingen