Doe Mee DordrechtDenk mee over de plannen voor de stad

Herinrichten Aardappelmarkt

Hoe maken we van de Aardappelmarkt een fijne plek waar niet de auto's, maar de mensen centraal staan? Daarover gaan we graag met je in gesprek.

De Aardappelmarkt bestaat nu voor een groot deel uit parkeerterrein en heeft een publieke functie. Terwijl je vanaf deze plek juist ook kunt genieten van het prachtige uitzicht op de haven en de Grote Kerk.

Ruimte voor groen en ontspanning

We willen de Aardappelmarkt samen met jou anders inrichten. Er een uitnodigende, groene plek van maken die de ruimte biedt om even te gaan zitten en te genieten van het uitzicht op de haven en de Grote Kerk. Een groenere Aardappelmarkt past bij ons plan voor een aantrekkelijke binnenstad.

We verzamelen niet alleen ideeën en opmerkingen van bewoners en bezoekers van de Aardappelmarkt. We doen ook onderzoek naar bijvoorbeeld de huidige parkeermogelijkheden en parkeerdruk.  Bij het kopje Hoe verder? lees je wat er nu gebeurt, en over het parkeren. 

Meedenken

Hoe maken we van de Aardappelmarkt een uitnodigde en groenere plek voor bewoners en bezoekers? Daarover vragen we je mee te denken op het voorlopig ontwerp.
 

 

Inloopavond

Op 24 augustus is een inloopavond geweest over de herinrichting van de Aardappelmarkt. 

Het Voorlopig Ontwerp is op 2 april aan de direct aanwonenden tijdens een 2e inloopavond voorgelegd. Meer informatie hierover kun je bij ons opvragen via aardappelmarkt@dordrecht.nl.

Uw bijdrage op het voorlopig ontwerp

U kunt uw idee of wens voor de herinrichting Aardappelmarkt als bijdrage geven op het voorlopig ontwerp.

Zie onder om uw reactie te geven.

 

 

  • Het afgelopen half jaar is er gewerkt aan een voorlopig ontwerp om de Aardappelmarkt opnieuw in te richten. Dit met als doel om van de Aardappelmarkt een uitnodigende, groene plek te maken die de ruimte biedt om even te gaan zitten en te genieten van het uitzicht op de haven en de Grote Kerk. Lees meer over Voorlopig Ontwerp

    Cookie-instellingen